Rakeeton kuorinta-aine The body shopilta

En muista milloin olisin viimeksi käynyt ostoksilla The body shopissa, mutta kiitos NSB:n päädyin eilen ostamaan The body shopin Vitamin C liquid peel kuorinta-aineen siellä tapahtuneen hehkuttamisen seurauksena.

The body shop kuvailee tuotettaan sivuillaan näin:

”Innovatiivinen geelimäinen kasvojenkuorinta irrottaa ja nappaa tehokkaasti ihon pinnalta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet sekä ihohuokosia tukkivat kuolleet ihosolut. Kirkastaa välittömästi väsyneen, elottoman ihon ja paljastaa luonnollisen hehkuvan hipiäsi.”

Vitamin C liquid peel on siis rakeeton kuorinta-aine iholle. Koostumus on kevyen geelimäinen ja hierottaessa ihoa vasten se irroittaa kuolleen ihosolukon, joka näkyy pieninä nyppyinä.

Kuorinnan jälkeen iho oli samettisen pehmeä ja sävy selvästi kirkastunut. Kuorinta-aine toi kasvoilleni uuden hehkun. Hintaa tuotteella on The body shopissa 25 euroa ja on n. 10 euroa edullisempi kuin aikaisempi suosikkini V10+ – sarjalta, joka oli myös rakeeton kuorinta-aine ja toimi vastaavanlaisella tavalla.

Kuinka moni on päätynyt testamaan kyseistä kuorinta-ainetta? Mitä olette tykännyt? Onko teillä suositella muita vastaavia kuorinta-aineita muilta valmistajilta?

You may also like