NSB Treenihaaste

*kaupallinen yhteistyö Tikiksen kanssa*

Kuinka moni tuntee turvotusta pyhien jäljiltä, kun on tullut herkuteltua tai kenties juotua liikaa? Niin minäkin. En tehnyt uudenvuodenlupauksia minkään muun suhteen kuin sen, että pyrin olemaan positiivinen sattuipa millainen tilanne tahansa eteen.

Kuitenkin koen tarvetta huolehtia terveydestäni, jotta en sairastuisi niin helposti. Suvussani esiintyy diabetesta ja minun onneksi olen säästynyt ainakin toistaseksi siltä ja toivon mukaan säästyisin jatkossakin. Monilla lähtökohta erilaisiin uudenvuodendieetteihin ja elämäntapamuutoksiin koskevat yleensä tyytymättömyyttä omaa kehonkuvaa kohtaan. Joillain se toimii motivaattorina ja joillain ei. Joillain toimii ryhmäpaine tai joku muu asia, joka herättää tunteita tuoden motivaatiota.

Olen nykyään sinut itseni kanssa, vaikka pitkään harmittelin painonnousuani. Siksi elämäntapamuutokset ulkonäön takia, eivät ensisijaisesti motivoi minua.

Haluan kuitenki motivoida NSB:läisiä huolehtimaan terveydestään ja itsestään, joten nyt yhdessä Tikiksen kanssa haastamme teidät osallistumaan Timmi mimmi by Janni Hussi nettivalmennukseen, johon minäkin olen osallistumassa. Tulen päivittelemään pienen päiväkirjan muodossa etenemistäni täällä ja NSB:n Snapchatissa @nsbofficial . Ideana on saada kaikki kannustettua tähän mukaan ja tehdään tästä yhdestä kivat 8 viikkoa!

Nyt olisi NSB:läisille tarjolla huippuetu Tikiksen 8 viikon TimmiMimmi -valmennuksesta!

Valmennuksen normaali hinta on 79€ ja nyt te NSB:läiset saatte sen 59€ hintaan. Kampanja on voimassa vain 3 päivää lauantaihin  7.1 klo 23.59 asti!

Tässä lisätietoa valmennuksesta:
http://www.tikis.fi/timmimimmi

Tästä ostosivusta saat valmennuksen 59€ hintaan:
https://www.campwire.com/buy/a00b630a-4bfe-4da9-aad0-d2cbde56096b

Janni Hussin suunnittelema valmennus vastaa lukemattomiin asiakkaiden toiveisiin ohjelmasta, joka tähtää kiinteytymiseen. Kuka olisikaan parempi valmentaja tälle osa-alueelle, kuin vuosia fitnessmalleja luotsannut ammattilainen!

Valmennus alkaa 9.1 ja kestää 8 viikkoa. Se sisältää saliohjelman 8 viikolle, josta näet kaikki liikkeet sekä sarja- ja toistomäärät. Treeniohjelma vaihtuu 4 viikon jälkeen. Mukana on myös selkeät esimerkkivideot Jannin opastuksella. Lisäksi valmennuksessa on monipuolinen ruokavalio, jossa on paljon vaihtoehtoja.

Lähdettekö kanssani treenaamaaan?

You may also like

2 kommenttia