Mikä on SPOT-A-SHOP.fi ?

*postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä*

SPOT-A-SHOP on uusi suomalainen palvelu, joka auttaa löytämään suurimpien muoti- ja urheiluvaatekauppojen kaikki ALE-tuotteet yhdestä paikasta.

Palvelu toimii samalla tavalla kuin esim. Momondo hotelli- ja lentohauille. SPOT-A-SHOP ei siis itse myy tuotteita, vaan kokoaa eri verkkokauppojen ALE-tuotteet yhteen osoitteeseen. Tuotteiden osto tapahtuu SPOT-A-SHOP.fi:n yhteistyökauppojen sivuilla, mihin palvelu ohjaa oikean tuotteen löydyttyä.

SPOT-A-SHOP:issa on tarjolla yli 200 000 ALE-tuotteen valikoima mm. vaatteita, kenkiä ja laukkuja, niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

SPOT-A-SHOP.fi kertoo aina tuotteen alapuolella postituskulut ja verkkosivun käyttäminen ei vaadi kirjautumista. Sivuilla on erittäin kattavat haku- ja suodatusmahdollisuudet, jotka auttavat löytämään hakemasi tuotteet mahdollisimaan kätevästi.

©L3MINEL

SPOT-A-SHOP antoi minulle mahdollisuuden testata palvelua. Olin yllättynyt siitä kuinka hakutoiminnot toimivat ja helpottivat aletuotteiden selailua. Nämä ihanat kultaiset Vansit, joita olen metsästänyt, mutta en ole raaskinut ennen hankkia oli huimassa 58% alessa, jonka jälkeen minulle jäi maksettavaksi 39,90€ alkuperäisen 94,90€ sijasta ja päätin samalla tilata samalla mustavalkoiset Vanssit, koska olin pitkään halunnut niitä ja ne löytyivät sopivasti -10% alennuksella, jolloin 84€ sijasta minulle jäi maksettavaa 75,60€.

©L3MINEL©L3MINEL

©L3MINEL

Lisäksi kävin tervehtimässä SPOT-A-SHOP:in tiimiä heidän toimistollaan ja sivustojen takana on kiva tiimi.

Miksi käyttää SPOT-A-SHOP.fi:tä:
– Kaikki tuotteet ova ALESSA.
– Enää ei tavitse käydä kaikkien verkkokauppojen ALE-osioita erikeen läpi vaan kaikki löyttyy kätevästi yhdestä paikasta.
– Erittäin kattavat haku ja suodatusmahdollisuudet, jotka auttavat tuotteiden löytämisessä
– SPOT-A-SHOP.fi kauppiaina ovat mm. Zalando, Boozt, Nelly, Ellos, Sportamore ja yli 40 muuta.
– Hinnat aivan samat kun verkkokauppojen sivulla, palvelun käyttämisestä ei siis synny kustannuksia.
– Verkkosivun käyttäminen ei vaadi kirjautumista.

Tässä vielä linkki SPOT-A-SHOP:n etusivulle
www.SPOT-A-SHOP.fi

You may also like