Luonnollisempi vaihtoehto höyläysgeelille

Auringon pilkottaessa yhä enemmän ja enemmän, sitä ajankohtaisemmaksi tulevat erilaiset karvanpoistomenetelmät. Itse olen sokeroinnin uskollinen kannattaja, mutta aina ei ehdi sokerointiin, jolloin poistan karvat kotikonstein sheivaamalla. Monet sheivausgeelit ovat hintavia suhteessa siihen, kuinka nopeasti ne kuluvat käytössäni, kun onnistun läträilemään ainetta aina kunnon määrän.

Sain kokeiluun Twist Be:ltä Flow kosmetiikan parranajo/ladyshave saippuapalan, joka on minulle ollut positiivinen yllätys. Saippuapala sopii sekä parranajoon kuin säärien, kainaloiden ja intiimialueiden karvanpoistoon.

Hintaa sheivaussaippualla on 10,80€ , mutta se on erittäin riittoisa! Pieni kosteutus ja sipaisu iholle riittää. Saippua on luonnonkosmetiikkaa ja on Suomessa valmistettu, mikä on erittäin iso plussa.

Sheivaussaippua on riittoisa ja vedettömän muotonsa takia, hyvin säilyvä. Jos tätä ei jätä kosteuden ääreen lillumaan suihkun jälkeen tämä kestää varmasti ikuisuuden.

Itse pidin tuotteesta valtavasti ja en usko, että tulen pitkään aikaan ostamaan muita sheivaukseen tarkoitettuja geelejä/vaahtoja, koska tämä on riittoisa tuote ja pidän myös sen kotimaisuudesta ja luonnonmukaisuudesta. Lisätietoja Flow kosmetiikasta löydätte täältä.

 

*Tuote on saatu Twist Be:ltä.

 

You may also like