Lancôme La Rose à Poudrer – korostuspuuteri

Lancômen La Rose à Poudrer – korostuspuuteri on pistänyt useamman kerran silmään sosiaalisessa mediassa, mutta en osannut kiinittää siitä huolimatta sen kummempia huomioita kyseiseen tuotteeseen. Tyydyin vain ihailemaan korostuspuuterin kauneutta kuvien ja videoiden kautta.

Kuvissa ja videossa näin jo selvästi, että tällä tuotteella haetaan sitä luonnollista hehkua eli ei mitään Instagram highlight efektiä. Itse pidän highlighterista, joka sokaisee vastaantulijan niinkuin autoilija, joka pitää pitkiä valoja päällä, joten hautasin ajatuksen tämän tuotteen hankkimisesta jo arvostelujen perusteella ja myös sen, että tuotetta olisi ollut suosionsa takia vaikea saada käsiin. Kunnes päädyin eilen Sokokselle harhailemaan ja törmäsin Lancômen pisteellä tähän kyseiseen korostuspuuteriin. Sokoksella oli sopivasti kampanja, jolla sai s-etukortilla -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista, jolloin kynnys kokeilla madaltui hiukan. Emmin hetken ostoa, mutta korostuspuuteri oli niin kaunis, etten voinut vastustaa kiusausta. Myyjän mukaan, montaa kappaletta ei ollut, joten korostuspuuteri päätyi ostoskoriini.

Tuote on pakattu 50-luvun hattulaatikkoa muistuttavaan pakkaukseen, jonka sisältä paljastuu ruusu. Korostuspuuteri on ruusun terälehtien pinnalla ja sen saa napattua käyttöön pyörittämällä sivellintä ruusun terälehtien seassa.

Tuote maksaa Sokoksella 69€ ja pakkauksessa on 1,6g korostuspuuteria, mikä on määrältään vähemmän kuin keskiverto korostuspuuterissa. Minun kohdalla tämä tulee varmasti kulumaan aika nopeasti, kun tätä saa kerrostaa, jotta saisin lopputuloksen näyttämään minun silmissä tyydyttävältä. Tuote on valmistettu niin kauniiseen muotoon, etten varmana raaski heittää pakkausta roskikseen, kun tuote on loppu. Sain Lancomen edustajalta vinkin, että ruusun terälehtiin voi suihkuttaa hajuvettä ja jättää sen hyvältä tuoksuvaksi koristeeksi.

Kuten swatchista näette, tuote ei ole glitterinen tai voimakkaasti kimaltava vaan se juuri tuo sen luonnollisen hehkun.

Kasvoissa luonnonvaloa vasten, se tuo kasvoille kauniin ja luonnollisen hehkun. Korostuspuuteri ominaisuuksiltaan ei ole mielestäni hyvä hinta-laatusuhteeltaan, mutta sen kaunis ulkoasu antaa paljon anteeksi.

You may also like

2 kommenttia

  1. Tää on tämän kevään kauneusbloggaajien himotustuote. On kyllä niin kaunis ja erikoinen että voisi ostaa vain tuon pakkauksen vuoksi. Itse tykkään arkena tälläisestä luonnollisesta hehkusta, joten sinänsä tää kävisi mulle!

    Hanna
    http://www.hannamariav.com