Klassikon paluu

Meikkipuuteri on kätevä arjen pelastaja, jos ei muuten ehdi meikata. Meikkipuuteri oli minulle pelastus yläasteen ja koko lukion ajan ja tarkemmin ajateltuna en tiedä miksi meikkipuuteri jäi jossain vaiheessa meikkivalikoimastani pois, kunnes nyt taas kaipailtuani kevyempää meikkiä kävin ostamassa MAC:in meikkipuuterin.

MAC:in meikkipuuteri on minulle klassikko. Olen kuluttanut monta rasiaa vuosien varrella ja se on monesti tuonut ryhtiä väsyneille tai punertaville kasvoilleni, silloin kun muuhun laittautumiseen ei ole ollut aikaa. Siinä on sopivasti peittoa ja keveyttä minun makuuni.

Muutaman kympin hinta on mielestäni kohtuulinen, sillä tuote on monikäyttöinen ja riittoisa. Sitä voi käyttää joko pelkästään ihonsävyn tasoitteluun, meikkivoiteen päälle tuomaan lisäpeittoa tai sitten meikin korjailuun (loistava etenkin meikkivoiteille, jotka tuppaavat valua pois kasvoilta) .

Pakkaus on sopivan kokoinen käsilaukkuun ja perusmusta kuori pitää huolen, että pakkaus säilyy siistinä laukunpohjalla ilman tahroja tai suurempia kolhuja.

Vippa löytyy puuterin alta, joka on mielestäni kätevä ratkaisu, sillä monesti jos vippaa säilyttää puuteria vasten niin se muuttaa puuterin koostumusta, kun kasvoilla oleva rasva siirtyy vipan kautta puuteriin.

Valikoimasta löytyy varmasti kaikille oma sävy. Oma sävy on ollut NC30 monta vuotta ja siihen päädyin tälläkin kertaa. Tämä päätyy ehdottomasti salikassiin ja kesän menoissa laukkuun.

You may also like