Edullinen sivellinsetti aloittelijalle

Meikkaaminen on välineurheilua, jonka yksi tärkeimmistä tukipilareista ovat siveltimet.Ymmärrän kyllä, että aloittelevalla meikkaajalla ei ole varaa eikä välttämättä halua sijoittaa merkittäviä summia siveltimiin, joten esittelen tässä yhden sivellinsettivaihtoehdon, johon alunperin törmäsin kaverin kautta.

Kyseessä ovat Naturel-merkkiset siveltimet, jotka ovat saatavilla Tokmannilta. Settiin kuuluu 7 sivellintä ja meikkipussi. Meikkipussissa on paikat siveltimille, jolloin ne ovat kätevät kuljettaa paikasta toiseen.Hintaa tällä setillä on 14,90€ ja ovat mielestäni hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvät.

Kuten alussa sanoinkin tutustuin näihin siveltimiin alunperin kaverin kautta, kun testailin hänen Naturel-siveltimiään ja pidin niin paljon poskipunasiveltimestä, että päädyttiin tekemään vaihtokaupat ja sain poskipunasiveltimien omaan käyttöön. Sivellin on ollut kovassa käytössä n. 9 kk ja pidän lopputuloksesta, joka tulee kun tällä siveltimillä laittaa aurinkopuuteria tai poskipunaa.

Koska setin hinta ei päätä huimannut niin sivellinpaljoudesta huolimatta päädyin viime Tokmanni reissuilla ostamaan koko setin kokeiluun (ja hei siveltimiä ei voi olla koskaan liikaa ;)) .

Setissä on 7 sivellintä, joiden avulla pystyy tekemään perusmeikin. Tämän setin ohelle suosittelen kuitenkin hankkimaan silmämeikkien harjoitteluun tämän setin.

Puuterisivellin,poskipunasivellin,peitevärisivellin,luomivärisivellin,häivytyssivellin,rajaussivellin ja meikkivoidesivellin

Eli jos olet aloitteleva meikkaaja ja kaipaat edullista sivellinsettiä, jolla pääset meikkaamisessa alkuun, suosittelen lämpimästi näitä. Setti on myös kätevä matkalle ja ei harmita niin paljona, mikäli joku sivellin katoaa, koska setti on edullinen.

 

Onko joku muu testannut jo tätä settiä?

 

 

You may also like