beautyblender vs. silisponge

Kuiva beautyblender vs silisponge.

Beautyblenderin tultua markkinoille, se muutti monen meikkausrutiineja, koska tämä sieni ei jättänyt rajoja, jätti tasaisen kauniin pinnan ja imi vähemmän tuotetta kuin muut markkinoilla olevat meikkisienet ja siveltimet.

beautyblender kosteutettuna.

Sen jälkeen on kuitenkin tullut vaikka mitä kilpailevia meikinlevityssieniä, mutta viimeaikoina puhutuin kilpaileva tuote on ollut Silisponge. Silisponge tuli tyhjästä ja oli yhtäkkiä pitkin sosiaalista mediaa ja jakoi ihmisten mielipiteitä. Jotkut vannoivat Silispongen nimiin ja jotkut taas sanovat sitä vuoden turhakkeeksi.

Itse en osannut alkuun olla mitään mieltä asiasta, etenkin kun olen ollut uskollinen beautyblenderin kannattaja. Sain kuitenkin eräältä maahantuojalta testiin tämän paljon paljon puhutun silispongen, joka pyöri hetken meikkilaukkuni pohjalla ennen kuin vihdoin ja viimein päätin testata kyseistä kapistusta.

Kuten moni on jo ennestään sanonut. Silispongesta tulee ensimmäisenä mieleen ”kananrintafileet” joita käytetään rintaliiveissä. Ensituntuma oli hassu. Tuote oli joustava, mutta selvästi kovempi kuin beautyblender. Silispongen suurimpana etuna on se, että se ei ime yhtään tuotetta itseensä, mutta onko tämä ainoa silispongen etu?

Koska en osannut olla tuotteesta mitään mieltä, päätin pitää Instagramissani (@liesemariee) live-lähetyksen, jossa päätin testata Silipongea live-yleisön edessä.  Pohjan teossa, Silisponge oli hyvä levitykseen, mutta vaati työstämistä, jotta sain tasaisen meikkipohjan, sillä tuote jätti ”viivoja” kasvoille ja koska en halunnut käyttää koko päivää tasoitteluun, joten jouduin turvautumaan beautyblenderiin, jolloin sain hetkessä tasaisen pohjan. Lisäksi, koska Silisponge ei ime tuotetta itseensä, niin onnistuin sotkemaan sormeni meikkivoiteeseen ja koska en tajunnut pyyhkiä Silispongea ennen kuin laskin sen pöydälle niin Silisponge jätti pöytääni meikkivoideläikkiä. Toisaalta Silisponge on helpompi pitää puhtaana, koska pelkkä paperilla pyyhkäisy riittää pikaiseen putsaamiseen.

Seuraavaksi kokeilin Silispongea cream contouringin häivyttämiseen. Vedin lähetyksessä toisen puolen Silispongella ja toisen puolen beautyblenderillä. Silispongen kanssa työstäminen vei hitusen enemmän aikaa, mutta yleisönkin mielestä jätti paremman lopputuloksen kun taas beautyblenderillä sai ihan hyvin häivytettyä ja nopeammin, mutta lopputulos ei ollut niin kiva kuin Silispongella tehtynä.

Joten päädyin siihen lopputulokseen kuten Tati hänen videossaan, että kummallakin on omat etunsa. beautyblenderillä voi tehdä koko pohjan ja häivyttää cream contouringit yhdellä tuotteella eli beautyblenderillä, mutta en tekisi kaikkea pohjaa myöten pelkällä Silispongella, koska se vie enemmän aikaa saada meikkivoide tasaiseksi. Kuitenkin cream contouringin häivyttämiseen käyttäisin enemmin Silispongea.

Kummassakin on etunsa, joten itse tällaisena hifistelijänä pitäisin molempia meikkilaukussa. Silisponge ei maksa paljoa esim. oletkaunis.fi verkkokaupassa (4,95€), joten kynnys pitää ylimääräistä meikkisientä laukussa on matala. Pohjan levittäisin Silispongella, jotta meikkivoidetta ei me

nisi hukkaan ja tasoittelisin beautyblenderillä. Cream contouringin häivytän jatkossa ehdottomasti Silispongella!

 

You may also like

9 kommenttia

  1. Ehdottomasti pakko saada kokeilla näitä! En ole vielä edes kokeillut beauty blenderiä.

  2. Olisi hyvin mielenkiintosta vertailla näitä keskenään ja päästä kokeilemaan tota silispongea!

  3. Mielenkiintoista olisi omaan nassuun testata tuota Silispongea. Itse tykkään käytellä Beautublenderiä ja RT:n meikkisientä. Silisponge olisi kätevä reissatessa, kun ei tarvitsisi sienen kastelusta huolehtia ja puhdistaminen olisi helpompaa. Mukana arvonnassa ☺️