Edullinen kokonaisuus, jolla pääsee silmämeikissä pitkälle

Säännöllisin väliajoin törmään lähipiirissäni tai netissä siihen, että miten pääsisi meikkauksen suhteen edullisesti alkuun.

Meikkaamista voisi rinnastaa välineurheiluun, jossa lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi välineet, joilla meikin luo.

Aloittelevalle meikkaajalle silmämeikin tekoon suosittelen seuraavia tarvikkeita, joilla pääsee jo pitkälle!

img_1006

Eli Ecotoolsin kaksipuolinen sivellinsetti, joka maksaa n. 11,90€ ja on helposti saatavilla. Itse ostin oman setin ensimmäisiksi ”kunnon” silmämeikkisiveltimikseni vajaa pari vuotta sitten Sokokselta ja silloin sain vielä S-etukortilla -20% kampanjan merkeissä eli setille ei jäänyt paljoa maksettavaksi. Kyseiset siveltimet ovat olleet kovassa käytössä, mutta eivät ole menneet miksikään. Olen säännöllisin väliajoin pessyt ne puhtaaksi Marseille-saippualla.

img_1008

Setti on kätevä, koska tuolla kokonaisuudella saan tehtyä silmämeikin, sekä kulmakarvat. Hätätapauksessa, jopa eyelinerit. Kulmakarvat teen alemman siveltimen viistopäisellä päällä ja sillä saan levitettyä sekä jauhemaista, että geelimäistä kulmaväriä. Hätätapauksessa olen myös levittänyt kyseisellä päällä eyelineria.

Alemman siveltimen oikealla päällä levitän luomivärin liikkuvalle luomelle ja häivytykseen käytän ylempänä olevan siveltimen vasenta päätä ja ylempänä olevan siveltimen oikeaa puolta käytän alaluomen meikkaamiseen.

Mikäli väriä pitää vaihtaa tai haluaa häivyttää puhtaalla siveltimellä. Käytän pikaputsaukseen Vera Monan Colorswitchiä.

img_1007

Eli Vera Monan Colorswitch putsaa luomivärisiveltimistä pigmentin, jolloin voit kesken meikin vaihtaa tummasta vaaleaan luomiväriin helposti ja ilman suttuista jälkeä. Riittää kun pyyhkäiset kevyesti siveltimen tuota pintaa vasten. Sisällä oleva huokoinen ”sieni” on pestävissä miedolla saippualla ja kestää peruskäytössä n. vuoden. Valmistaja myy myös noita pelkkiä sieniä eli kun edellinen menee huonoksia ei tarvitse ostaa kaikkia uusiksi vaan riittää pelkkä refill. Ovh uudelle setille on 22,90€ ja refill sisään on ovh:ltaan 11,90€.

Tällä setillä minä loin arkeen sekä juhlaan silmämeikin, kun budjetti oli meikkihankintojen suhteen pieni. Tuotteet ovat hyviä hinta-laatusuhteeltaa, sekä kestävät käyttöä ja kulutusta!

Millaisilla tarvikkeilla te aloititte meikkaamisen?

 

*Vera Monan Colorswitch on saatu maahantuojalta

You may also like